MØNTER. GRATIS LEVERING I DANMARK.
Kurv (0kr)
MØNTER. GRATIS LEVERING I DANMARK.

ak mønter. Nyhedsbrev nr. 91

Til modtagere af nyhedsbrevet

Jeg har i dag sat yderligere en del danske mønter og pengesedler til salg.

Pengesedlerne omfatter især nogle af de ældre 1, 5, 50 og 500 kroner sedler i forskellig kvalitet. Jeg vil nævne en 500 kroner erstatningsseddel fra 1963 i kvalitet 01.

Blandt mønterne vil jeg fremhæve en flot 5 øre fra 1923 i kvalitet 0 og blandt de lidt ældre mønter 1/6 speciedaler fra 1648 i kvalitet 1(+).

Herudover er der en del andre både nyere og ældre mønter i varierende kvalitet.

Du kan se alle mønter og pengesedler – nye som gamle - på www.akmoenter.dk . Der er nu mere end 1000 mønter og pengesedler at vælge imellem – alle med foto.

Det er også på www.akmoenter.dk du finder Det Gule Møntmarked med brugte mønter til lave priser.

For at gøre det lettere for besøgende i webbutikken at finde de nye mønter, er de alle markeret med betegnelsen "NY" i varekataloget. Der er endvidere et menupunkt på forsiden i webbutikken benævnt ”Nyheder 05.02.2021”, hvor alle nyhederne kan findes.

HUSK at levering af mønter i Danmark er GRATIS. Der er ingen forsendelsesomkostninger af nogen art, uanset købets størrelse.

Såfremt du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet fra ak mønter, kan du til enhver tid afmelde det på hjemmesiden til venstre i menuen under fanebladet ”Nyhedsbrev” eller ved at sende en e-mail hertil og meddele at du ikke længere vil modtage nyhedsbrevet.

5. februar 2021

Venlig hilsen
ak mønter
Arne Krukow