MØNTER. GRATIS LEVERING I DANMARK.
Kurv (0kr)
MØNTER. GRATIS LEVERING I DANMARK.

Nyhedsbrev nr. 95

Til modtagere af nyhedsbrevet

Jeg har i dag sat yderligere en del mønter og pengesedler til salg.

Blandt mønterne er der mange danske årgangsmønter, herunder de nye årgangsmønter fra 2021. Der er også et par flotte danske guldmønter. Der er endvidere mønter fra Grønland, Norge og Sverige samt en enkelt flot 1 øre fra 1941 fra Færøerne.

Pengesedlerne består især af forskellige 10 kroner sedler i varierende kvalitet. Endvidere vil jeg nævne en 500 kroner seddel fra 1941.

Du kan se alle mønter og pengesedler – nye som gamle - på www.akmoenter.dk . Der er nu mere end 1000 mønter og pengesedler at vælge imellem – alle med foto.

Det er også på www.akmoenter.dk du finder Det Gule Møntmarked med brugte mønter til lave priser.

For at gøre det lettere for besøgende i webbutikken at finde de nye mønter, er de alle markeret med betegnelsen "NY" i varekataloget. Der er endvidere et menupunkt på forsiden i webbutikken benævnt ”Nyheder 20.08.2021”, hvor alle nyhederne kan findes.

HUSK at levering af mønter i Danmark er GRATIS. Der er ingen forsendelsesomkostninger af nogen art, uanset købets størrelse.

Såfremt du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet fra ak mønter, kan du til enhver tid afmelde det på hjemmesiden til venstre i menuen under fanebladet ”Nyhedsbrev” eller ved at sende en e-mail hertil og meddele at du ikke længere vil modtage nyhedsbrevet.

20. august 2021

Venlig hilsen
ak mønter
Arne Krukow