MØNTER. GRATIS LEVERING I DANMARK.
Kurv (0kr)
MØNTER. GRATIS LEVERING I DANMARK.

Om ak mønter

Salg af mønter og pengesedler i god kvalitet. Især danske mønter og pengesedler.


Ak mønter sælger danske mønter herunder årgangsmønter, mønter fra før 1874 samt erindringsmønter. Herudover sælger butikken i mindre omfang mønter fra Grønland og Færøerne samt udenlandske mønter.

Mønterne og pengesedlerne i butikken er for en dels vedkommende fra min private møntsamling, som er samlet over 20-25 år. Jeg har i al min tid som møntsamler forsøgt at holde et kvalitetsmæssigt fornuftigt niveau, hvilket jeg håber fremgår af butikkens indhold. Du kan derfor i butikken købe såvel gamle som nyere mønter, der vil pynte i enhver møntsamling.

Jeg samler ikke længere selv på mønter, men for at gøre udbuddet af mønter i butikken større og mere interessant, køber jeg løbende mønter op til videresalg i butikken. Mine indkøb af mønter sker primært hos danske og udenlandske auktionshuse, men også gerne hos private møntsamlere eller andre, som har fået nogle mønter i overskud. Har du mønter som du vil sælge, kan du læse mere om, hvilke mønter jeg er interesseret i under Køb mønter.

Butikken findes kun som butik på internettet, der er således ingen fysisk butik, hvorfra der sælges mønter.

Når jeg har modtaget en ordre på mønter og betalingen herfor er indgået på min bankkonto, skal kunden normalt regne med en ekspeditionstid på 2 til 3 dage inden modtagelsen af mønterne. Det skyldes, at jeg har anbragt alle mønterne i en bankboks i Sydbank og at jeg derfor først skal hente mønterne i banken, inden jeg kan sende dem til kunden.


Venlig hilsen

Arne Krukow