MØNTER. GRATIS LEVERING I DANMARK.
Kurv (0kr)
MØNTER. GRATIS LEVERING I DANMARK.

Prisforslagsbetingelser

Priser

De anførte priser er i danske kroner.

Afgivelse af prisforslag

Afgivelse af et prisforslag er uforpligtende for kunden. Prisforslaget skal tilkendegive kundens interesse i at købe mønten og betragtes som et forhandlingsoplæg til ak mønter om prisen på mønten.

Svar på et prisforslag

Når ak mønter har haft lejlighed til at gennemgå kundens prisforslag og vurderet om der er basis for videre forhandlinger, vil kunden via e-mail modtage ak mønter's svar.
ak mønter vil normalt svare indenfor 24 timer, dog vil svartiden i weekender, helligdage og i ferier kunne være betydelig længere.

Indgåelse af aftale

Resulterer prisforslaget i, at kunden køber mønten til den foreslåede pris eller til en anden forhandlet pris gælder de normale handelsbetingelser, som ved køb af mønten til udbudsprisen. Det vil blandt andet sige, at mønten skal forudbetales samt at kunden har 14 dages returret fra datoen for modtagelse af mønten.

Mellemsalg

Mens prisforhandlingen mellem ak mønter og kunden står på, vil mønten stadig være udbudt i butikken til fast pris og dermed kunne blive købt af andre kunder, som vil betale den fulde pris for mønten. Sker dette, bliver prisforhandlingen annulleret.
Ender prisforhandlingen med at der indgås en aftale mellem ak mønter og kunden om at kunden køber mønten, vil der blive fremsendt en ordrebekræftelse til kunden og mønten vil blive fjernet som salgsemne i butikken. Mønten vil herefter ikke længere kunne købes af tredjemand og den vil blive sendt til kunden, når betalingen for mønten er modtaget på ak mønter's konto.