MØNTER. GRATIS LEVERING I DANMARK.
Kurv (0kr)
MØNTER. GRATIS LEVERING I DANMARK.

Handelsbetingelser

Priser

De anførte priser er i danske kroner.

Leverings- og forsendelsesomkostninger


Der er gratis levering i Danmark uafhængig af købets størrelse. Kunden bliver ikke faktureret for forsendelsesomkostninger af nogen art uanset om forsendelsen sker med almindeligt brev, med Quickbrev, med anbefalet brev eller som pakke med omdeling.

Alle køb der overstiger kroner 1500,00 fremsendes i anbefalet brev eller i pakke med omdeling til modtager.

Ved salg til udlandet bliver forsendelsesomkostningerne faktureret kunden efter nærmere aftale.

På grund af den administrative byrde ved salg til lande udenfor EU, vil salg til disse lande ikke finde sted.

Leveringen vil ske med PostNord/PostDanmark eller GLS. Ved mindre partier leveres i boblekuvert, mens større leverancer vil blive sendt i pakke med omdeling. Forsendelsen vil fremtræde neutral således at det ikke fremgår at den indeholder værdier i form af mønter.

ak mønter vil normalt afsende de bestilte mønter senest 3 dage efter modtagelse af betalingen for mønterne. Kunden vil via e-mail få besked når ak mønter har indleveret mønterne til afsendelse hos PostNord/PostDanmark eller GLS. De fremsendte mønter vil være vedlagt en faktura.

Fortrydelsesret og returnering


Meddeler kunden inden 14 dage efter levering af varen, at kunden har fortrudt sit køb, tilbagebetaler ak mønter det modtagne beløb, når ak mønter har modtaget varen retur fra kunden.
Returforsendelsen fra kunden skal ske som værdiforsendelse gennem PostNord/PostDanmark til ak mønters adresse nævnt på ordrebekræftelsen og på fakturaen. Mønterne skal i forbindelse med returforsendelsen være emballeret på samme kvalitetsmæssige nivéau, som de var da de blev fremsendt fra ak mønter til kunden. Mønterne må ikke have været udtaget af møntholderen. Kunden afholder selv omkostningen til returforsendelsen.
I forbindelse med returforsendelsen bedes oplyst bankkontonummer, hvortil returbeløbet skal overføres.

Betaling og betalingsbetingelser


Betalingsbetingelserne er forudbetaling. Er betalingen ikke indgået på ak mønters bankkonto senest 3 hverdage efter kundens ordreafgivelse, betragter ak mønter ordren som annulleret af kunden. Husk ved enhver indbetaling, at oplyse ordrenummer.
Betalingen skal ske som bankoverførsel til Sydbank. Kontonummeret i Sydbank, hvortil betalingen skal ske, vil fremgå af ordrebekræftelsen, som du modtager umiddelbart efter afgivelsen af din bestilling.

Gavekort


Gavekortet fra ak mønter kan anvendes til køb hos ak mønter.

Sådan bruges gavekortet:

I forbindelse med bestilling af mønter på www.akmoenter.dk anføres som bemærkning på bestillingsformularen, at gavekortet ønskes anvendt som hel eller delvis betaling for købet. Anfør i forbindelse hermed gavekortets nummer samt det beløb gavekortet lyder på.

Er købet større end gavekortets pålydende, indbetales differencen til ak mønter. Bankkontoen, hvortil et eventuelt restbeløb skal indbetales, vil fremgå af ordrebekræftelsen, der fremsendes i forbindelse med bestillingen af mønterne.

Gavekortet vil efter anvendelsen automatisk blive annulleret og er derefter ugyldig.

ak mønter kan til enhver tid forlange at gavekortet fremsendes eller afleveres til ak mønter, inden den kan anvendes som betaling for mønter.

Er du i tvivl om noget i forbindelse med anvendelsen af gavekortet, kan du kontakte ak mønter på telefonnummer 40 60 35 75.