MØNTER. GRATIS LEVERING I DANMARK.
Kurv (0kr)
MØNTER. GRATIS LEVERING I DANMARK.

Det Gule Møntmarked - Mønter til små priser. En del af ak mønter

Det Gule Møntmarked kan du købe brugte mønter til lave priser. Priserne er nettopriser uden tillæg af nogen art. Der vil løbende blive sat nye mønter til salg på Det Gule Møntmarked.

Du kan finde Det Gule Møntmarked i menuen til venstre eller du kan gå direkte til mønterne her:

Pris under kr. 76

Pris kr. 76 - kr. 150

Pris over kr. 150 -

På netauktionerne, hvor der typisk udbydes mange brugte mønter i kvaliteter og til priser, der kan sammenlignes med mønterne på Det Gule Møntmarked, skal du udover hammerslagsprisen normalt betale leveringsomkostninger til sælgeren, ligesom auktionsfirmaerne ofte også opkræver et hammerslagsgebyr.

Det Gule Møntmarked er prisen uden tillæg af nogen art. Ved køb på Det Gule Møntmarked slipper du således for såvel hammerslagsgebyr som for leveringsomkostninger.


Når jeg køber møntsamlinger op til videresalg, bliver de bedste af mønterne, vurderet på kvalitet og sjældenhedsgrad, sat til salg på normal vis i ak mønter, mens jeg fremover vil sætte mange at de resterende mønter til salg på på Det Gule Møntmarked. Disse mønter har jeg tidligere sat til salg på netauktionerne.

Ved denne ændring af salgskanal sparer jeg auktionssalæret til netauktionsfirmaet, hvilket gør at jeg kan holde nogle lave priser på Det Gule Møntmarked.